Перейти до головного вмісту
Дистанційна освіта ПДАУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

1 курс (весняний набір)

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет технологій тваринництва та продовольства
  4. 181 Харчові технології
  5. СВО "Магістр"
  6. 1 курс (весняний набір)
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР (вн)
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції
Педагогіка та професійна психологія
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій
Крафтові технології
Використання високого тиску в харчових технологіях
Технологія органічних харчових продуктів
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності
Інноваційні технології харчових виробнитв
Ділова іноземна мова
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Пошук

    • ФорумНовини

    • Курси

      • Навчально-науковий інститут економіки, управління,...

      • Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекц...

      • Інженерно-технологічний факультет

      • Факультет ветеринарної медицини

      • Факультет обліку та фінансів

      • Факультет технологій тваринництва та продовольства

        • 181 Харчові технології

          • СВО "Бакалавр"

          • СВО "Магістр"

            • 1 курс

            • 2 курс

            • 1 курс (весняний набір)

              • Безпечність продовольчої сировини і харчових проду...

              • Сучасні матеріали та технології пакування харчово...

              • Педагогіка та професійна психологія

              • Міжнародні та національні системи забезпечення яко...

              • Моделювання та оптимізація харчових систем та техн...

              • Крафтові технології

              • Використання високого тиску в харчових технологіях

              • Технологія органічних харчових продуктів

              • Сучасні методи дослідження сировини та харчових пр...

              • Міжнародні та національні системи захисту інтелект...

              • Інноваційні технології харчових виробнитв

        • 204 Технологія виробництва і переробки продукції т...

        • 207 Водні біоресурси та аквакультура

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • Технологія зберігання, переробки зерна та аграрний...

        • Факультетський каталог

        • Відстрочений контроль

      • Міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни (з...

      • Аспірантура

      • Базова загальновійськова підготовка

      • ПАРАЛЕЛЬНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ

      • АРХІВ

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток