Перейти до головного вмісту
Дистанційна освіта ПДАУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

2 курс/1 стн

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет технологій тваринництва та продовольства
  4. 241 Готельно-ресторанна справа
  5. 2 курс/1 стн

Гігієна та санітарія в галузі

  • Викладач: Ільченко Марія Олександрівна

Лікувально-профілактичне та дієтичне харчавання

  • Викладач: Дубова Галина Євгеніївна

Правове регулювання діяльності суб'єктів сфери облуговування

  • Викладач: Купченя Лідія Іванівна

Технологія продукції ресторанного господарства

  • Викладач: Кузнєцов Роман Володимирович
  • Викладач: Левченко Юлія Вікторівна

Сенсорний аналіз

  • Викладач: Будник Ніна Василівна

Фізичне виховання грс2

  • Викладач: Бондаренко Віктор Петрович

Ресторанна справа

  • Викладач: Кузнєцов Роман Володимирович
  • Викладач: Левченко Юлія Вікторівна

Кухні народів світу

  • Викладач: Левченко Юлія Вікторівна

Економіка та фінанси закладів сфери обслуговування

  • Викладач: Чіп Людмила Олександрівна

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в сфері обслуговування

  • Викладач: Дрожчана Ольга Урешівна
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Пошук

    • ФорумНовини

    • Курси

      • Навчально-науковий інститут економіки, управління,...

      • Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекц...

      • Інженерно-технологічний факультет

      • Факультет ветеринарної медицини

      • Факультет обліку та фінансів

      • Факультет технологій тваринництва та продовольства

        • 181 Харчові технології

        • 204 Технологія виробництва і переробки продукції т...

        • 207 Водні біоресурси та аквакультура

        • 241 Готельно-ресторанна справа

          • 1 курс

          • 2 курс/1 стн

            • Гігієна та санітарія в галузі

            • Лікувально-профілактичне та дієтичне харчавання

            • Правове регулювання діяльності суб'єктів сфери обл...

            • Технологія продукції ресторанного господарства

            • Сенсорний аналіз

            • Фізичне виховання грс2

            • Ресторанна справа

            • Кухні народів світу

            • Економіка та фінанси закладів сфери обслуговування

            • Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в ...

        • Технологія зберігання, переробки зерна та аграрний...

        • Факультетський каталог

        • Відстрочений контроль

      • Міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни (з...

      • Аспірантура

      • ПАРАЛЕЛЬНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ

      • АРХІВ

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток