Перейти до головного вмісту
Дистанційна освіта ПДАУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни (з...
  4. 2 семестр 2024-2025
  5. Третій курс (набір 2022 року)
  6. Технологія морозива
  7. Резюме

Технологія морозива

  • Викладач: Карбан Юлія Василівна
  • Викладач: Тендітник Володимир

Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Пошук

    • ФорумНовини

    • Курси

      • Міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни (з...

        • 1 семестр 2024-2025

        • 2 семестр 2024-2025

          • Другий курс (набір 2023 року)

          • Другий курс, скорочений термін навчання (набір 202...

          • Третій курс (набір 2022 року)

            • Аудит та контроль стану охорони праці ЗС бд

            • Бізнес-культура

            • Бухгалтерський облік у лісовому господарстві

            • Військова топографія

            • Екзотологія

            • Екологічні наслідки воєнних дій

            • Інвестування інноваційних та стартап проєктів

            • Інженерне обладнання об’єктів агропромислового ком...

            • Історія розвитку техніки

            • Конструкція та експлуатація зернозбиральної техніки

            • Культура міжособистісного та ділового спілкування

            • Технологія морозива

      • Навчально-науковий інститут економіки, управління,...

      • Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекц...

      • Інженерно-технологічний факультет

      • Факультет ветеринарної медицини

      • Факультет обліку та фінансів

      • Факультет технологій тваринництва та продовольства

      • Аспірантура

      • ПАРАЛЕЛЬНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ

      • АРХІВ

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ТМ_25
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток