Перейти до головного вмісту
Дистанційна освіта ПДАУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет технологій тваринництва та продовольства
  4. 204 Технологія виробництва і переробки продукції т...
  5. Денна форма навчання
  6. СВО "Бакалавр"
  7. 4 курс
  8. Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних ...
  9. Резюме

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

  • Викладач: Карбан Юлія Василівна

Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Пошук

    • ФорумНовини

    • Курси

      • Факультет технологій тваринництва та продовольства

        • 181 Харчові технології

        • 204 Технологія виробництва і переробки продукції т...

          • Денна форма навчання

            • СВО "Бакалавр"

              • 1 курс

              • 2 курс

              • 3 курс

              • 4 курс

                • Технологія м'яса і м'ясних продуктів 4

                • Технологія відтворення тварин

                • Технологія виробництва продукції пахівництва

                • Технологічні розрахунки. облік і звітність у галузі

                • Технологія переробки продукції тваринництва

                • Проектування підприємств молочної та м'ясної галузі

                • Організація та планування діяльності підприємств

                • Технологія виробництва продукції аквакультури

                • Технологія виробництва продукції кролівництва і зв...

                • Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних ...

                • Правознавство

            • СВО "Магістр"

        • 207 Водні біоресурси та аквакультура

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • Технологія зберігання, переробки зерна та аграрний...

        • Факультетський каталог

        • Відстрочений контроль

      • Навчально-науковий інститут економіки, управління,...

      • Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекц...

      • Інженерно-технологічний факультет

      • Факультет ветеринарної медицини

      • Факультет обліку та фінансів

      • Міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни (з...

      • Аспірантура

      • ПАРАЛЕЛЬНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ

      • АРХІВ

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ТОМП
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток