22.06.2020р., понеділок

1 пара. Вступ. Концепція функціонального харчування

2пара. Характеристика харчових продуктів функціонального призначення

3 пара. Технологія харчових продуктів, що сприяють підвищенню захисних функцій організму.

 

23.06.2020р., вівторок

1 пара. Харчові продукти з радіозахисними властивостями

2 пара. Харчові продукти з підвищеним вмістом мікронутрієнтів

3 пара. Харчові продукти з використанням сучасних структуроутворюючих речовин.

 

24.06.2020р. середа

1.пара. Харчові продукти з антиоксидантними властивостями

2 пара. Харчові продукти з підсолоджувачами

3 пара. Характеристика харчових продуктів репродуктивного і геронтологічного призначення. Харчові продукти молекулярної технології. Висновки з теми.

 

https://www.slideshare.net/peshukll/3-55624151

https://www.slideshare.net/peshukll/1-55581626


Тема. Переробка та утилізація відходів харчових підприємств

 

25.06.2020р., четвер

1 пара. Характеристика вторинної продукції харчових виробництв.

2 пара. Переробка вторинних м’ясних продуктів.

3 пара. Переробка вторинних молочних продуктів.

 

27.06.2020р. пятниця

1 пара. Переробка вторинних рослинних продуктів.

2 пара. Утилізація відходів переробних підприємств.

3 пара. Інноваційні напрямки викоричтання вторинної сировини харчових виробництв.

 

 https://www.slideshare.net/peshukll/ss-55043803

https://www.slideshare.net/peshukll/1-55820905