22.06.2020р., понеділок
1 пара. Вступ. Концепція функціонального харчування
2пара. Характеристика харчових продуктів функціонального призначення
3 пара. Технологія харчових продуктів, що сприяють підвищенню захисних функцій організму.
23.06.2020р., вівторок
1 пара. Харчові продукти з радіозахисними властивостями
2 пара. Харчові продукти з підвищеним вмістом мікронутрієнтів
3 пара. Харчові продукти з використанням сучасних структуроутворюючих речовин.
24.06.2020р. середа
1.пара. Харчові продукти з антиоксидантними властивостями
2 пара. Харчові продукти з підсолоджувачами
3 пара. Характеристика харчових продуктів репродуктивного і геронтологічного призначення. Харчові продукти молекулярної технології. Висновки з теми.
https://www.slideshare.net/peshukll/3-55624151
https://www.slideshare.net/peshukll/1-55581626
Тема. Переробка та утилізація відходів харчових підприємств
25.06.2020р., четвер
1 пара. Характеристика вторинної продукції харчових виробництв.
2 пара. Переробка вторинних м’ясних продуктів.
3 пара. Переробка вторинних молочних продуктів.
27.06.2020р. п’ятниця
1 пара. Переробка вторинних рослинних продуктів.
2 пара. Утилізація відходів переробних підприємств.
3 пара. Інноваційні напрямки викоричтання вторинної сировини харчових виробництв.
https://www.slideshare.net/peshukll/ss-55043803
https://www.slideshare.net/peshukll/1-55820905
- Teacher: Кайнаш Алла Петрівна
- Teacher: Шелудько Вікторія Миколаївна
- Teacher: ЮХНО Віктор Миколайович