Новини

Увага!

Увага!

Кількість відповідей: 0
 У зв’язку з необхідністю вдосконалення методичного забезпечення освітнього процесу студентів Полтавської державної аграрної академії, які навчаються на денній формі навчання усіх освітньо-кваліфікаційних рівнів, відповідальних за дистанційне навчання по факультетах просимо виконати наступне:
-       Відрахувати користувачів (студентів, зарахованих у 2014-2015 н. р.) з дисциплін, в системі дистанційного навчання ПДАА.
-       Перевірити по курсах наявність дисциплін, згідно робочих навчальних планів на 2015-2016 н. р. (за необхідності – додати (видалити) дисципліни).
-       Перевірити по кожній дисципліні зарахованих користувачів (викладачів). За необхідності перезарахувати викладачів, що відповідають за відповідну дисципліну.
-       Провести моніторинг по дисциплінах (наповненість кожної). У випадку відсутності матеріалу, проінформувати викладачів, що відповідають за дану дисципліну, наголосити на необхідності викладу матеріалу для забезпечення проходження студентами навчання за дистанційною формою.
-       Прозвітувати про виконану роботу керівнику Навчального відділу інформаційних технологій та комп'ютерного забезпечення Свириденку І. А.