Skip to main content
Дистанційна освіта ПДАУ
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)

3 курс, 2 стн

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет технологій тваринництва та продовольства
  4. 181 Харчові технології
  5. СВО "Бакалавр"
  6. 3 курс, 2 стн
Мікробіологія сировини і харчових продуктів
Технологія молока і молочних продуктів
Технологія м'яса і м'ясних продуктів
Технологія цукру та кондитерських виробів
Технологія жирів та жирозамінників
Безпека життедіяльності та основи охорони праці
Технологія хліба, макаронних виробів та харч концентратів
Технологія продуктів дієтичного харчування 3 хт
Технологія консервування плодів та овочів
Технологія бродильних виробництв 3 курс
Технологія зберіання харчових продуктів
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Search

    • ForumНовини

    • Courses

      • Навчально-науковий інститут економіки, управління,...

      • Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекц...

      • Інженерно-технологічний факультет

      • Факультет ветеринарної медицини

      • Факультет обліку та фінансів

      • Факультет технологій тваринництва та продовольства

        • 181 Харчові технології

          • СВО "Бакалавр"

            • 1 курс

            • 2 курс (1курс стн(3р))

            • 3 курс, 2 стн

              • Мікробіологія сировини і харчових продуктів

              • Технологія молока і молочних продуктів

              • Технологія м'яса і м'ясних продуктів

              • Технологія цукру та кондитерських виробів

              • Технологія жирів та жирозамінників

              • Безпека життедіяльності та основи охорони праці

              • Технологія хліба, макаронних виробів та харч конце...

              • Технологія продуктів дієтичного харчування 3 хт

              • Технологія консервування плодів та овочів

              • Технологія бродильних виробництв 3 курс

              • Технологія зберіання харчових продуктів

            • 4 курс, 3 стн

          • СВО "Магістр"

        • 204 Технологія виробництва і переробки продукції т...

        • 207 Водні біоресурси та аквакультура

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • Технологія зберігання, переробки зерна та аграрний...

        • Факультетський каталог

        • Відстрочений контроль

      • Міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни (з...

      • Аспірантура

      • Базова загальновійськова підготовка

      • ПАРАЛЕЛЬНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ

      • АРХІВ

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app