Перейти до головного вмісту
Дистанційна освіта ПДАУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Факультетський каталог

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет технологій тваринництва та продовольства
  4. Факультетський каталог
Охорона праці в галузі та цивільний захист
Технологія ділікатесних виробів з нетрадиційної м'ясної сировини
Організація безпечного активного відпочинку
Технологія крафтової харчової продукції з нетрадиційної сировини
Українські традиції в культурі харчування
Кейтеринг
Міні-технології харчових виробництв
Хіміко-бактеріологічний аналіз
Органічні технології виробництва продукції свинарства
Технологія напоїв
Біологічно активні речовини в харчових технологіях
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності
Гігієна і санітарія харчових підриємств
Мисливствознавство
Нутриціологія
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини
Реологія харчових продуктів
Раціональне харчування людей
Атестаційний екзамен ТВППТ бакалаври
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Пошук

    • ФорумНовини

    • Курси

      • Навчально-науковий інститут економіки, управління,...

      • Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекц...

      • Інженерно-технологічний факультет

      • Факультет ветеринарної медицини

      • Факультет обліку та фінансів

      • Факультет технологій тваринництва та продовольства

        • 181 Харчові технології

        • 204 Технологія виробництва і переробки продукції т...

        • 207 Водні біоресурси та аквакультура

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • Технологія зберігання, переробки зерна та аграрний...

        • Факультетський каталог

          • Охорона праці в галузі та цивільний захист

          • Технологія ділікатесних виробів з нетрадиційної м'...

          • Організація безпечного активного відпочинку

          • Технологія крафтової харчової продукції з нетрадиц...

          • Українські традиції в культурі харчування

          • Кейтеринг

          • Міні-технології харчових виробництв

          • Хіміко-бактеріологічний аналіз

          • Органічні технології виробництва продукції свинарства

          • Технологія напоїв

          • Біологічно активні речовини в харчових технологіях

        • Відстрочений контроль

      • Міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни (з...

      • Аспірантура

      • ПАРАЛЕЛЬНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ

      • АРХІВ

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток