Skip to main content
Дистанційна освіта ПДАУ
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)

1 курс

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет технологій тваринництва та продовольства
  4. 181 Харчові технології
  5. СВО "Магістр"
  6. 1 курс
Педагогіка та професійна психологія
Технологія органічних харчових продуктів (лн)
Організація підприємницької діяльності 1м хт
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції
Субкритичні технології в харчових виробництвах
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР
Кваліметрія харчових виробництв
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів
Інноваційні технології харчових виробництв
Використання високого тиску в харчових технологіях
Технології органічних харчових продуктів
ХТ_Ділова іноземна мова
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності
Крафтові технології
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій
Управління розвитком харчових підприємств
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях
Організація і планування експериментів
Методологія наукових досліджень
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Search

    • ForumНовини

    • Courses

      • Навчально-науковий інститут економіки, управління,...

      • Навчально-науковий інститут агротехнологій, селекц...

      • Інженерно-технологічний факультет

      • Факультет ветеринарної медицини

      • Факультет обліку та фінансів

      • Факультет технологій тваринництва та продовольства

        • 181 Харчові технології

          • СВО "Бакалавр"

          • СВО "Магістр"

            • 1 курс

              • Педагогіка та професійна психологія

              • Технологія органічних харчових продуктів (лн)

              • Організація підприємницької діяльності 1м хт

              • Сучасні матеріали та технології пакування харчової...

              • Субкритичні технології в харчових виробництвах

              • Безпечність продовольчої сировини і харчових прод...

              • Кваліметрія харчових виробництв

              • Сучасні методи дослідження сировини та харчових пр...

              • Інноваційні технології харчових виробництв

              • Використання високого тиску в харчових технологіях

              • Технології органічних харчових продуктів

            • 2 курс

            • 1 курс (весняний набір)

        • 204 Технологія виробництва і переробки продукції т...

        • 207 Водні біоресурси та аквакультура

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • Технологія зберігання, переробки зерна та аграрний...

        • Факультетський каталог

        • Відстрочений контроль

      • Міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни (з...

      • Аспірантура

      • Базова загальновійськова підготовка

      • ПАРАЛЕЛЬНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ

      • АРХІВ

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app